5 vegán énekesnő

A vegánság terjesztésében nagy szerepet játszik,hogypéldaképeink,kedvenc színészeink,énekeseink vagy akár sportolóink is ezt az életmódot választják,így több emberhez eljuttatják a látásmódot.

De vajon kik azok a énekes akik a vegán életmód támogatása melletted döntöttek?

1,Ariana Grande

Az amerikai énekesnőt először a V,mint Viktória című sorozatban ismerhettük meg,majd énekes karrierbe vágott.Ariana 2013 novemberében jelentette be rajongóinak a Twitteren döntését,amiben azt is elmondta,hogy mindig próbált kevés húst enni,de teljesen vegán életmódra váltott.

2,Ellie Goulding

A brit hölgyemény koncertjeit többször élvezhettük már Magyarországon,ám nem ez az egyetlen amiért szeretjük.Ellietöbb,mint 6 évig volt vegetáriánus,majd vegán étkezésbe fogott,amiről úgy nyilatkozott „karcsúbbnak és egészségesebbnek érzem magam”.

3,Miley Cyrus

Gyerekkorunk Hannah Montanája 2014-ben lett vegán,amire a kismalaca és a hala inspirálta.Miley szereti hangoztatni döntését és motiválni közönségét,hogy tegyék meg ezt a lépést az állatokért.

4,Sia

Bár az énekesnő nem oszt meg túl sokat életéről,ám 2014-ben ő is Twitteren tájékoztatta rajongóit a vegán diéta elkezdéséről.

 

5,Jennifer Lopez

J-Lo is szívesen beszél döntéséről,hiszen mióta vegán diétába vágott sokkal energikusabbnak érzi magát.Ki tudja,talán ez a titka az énekesnő alakjának?

Írta: Szabó Barbara

Instagram: @szbarb

A bejegyzés trackback címe:

https://veganinfo.blog.hu/api/trackback/id/tr1314153279

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Vegáninfó hírek, receptek, érdekességek

Friss topikok

süti beállítások módosítása