Juice&Co Pécs

Pécsen a Jókai utcában található ez a szuper kis dzsúszoló(így ahogy leírtam,mert vicces és így hívom),ahol mindenféle leveket,smoothiekat ihatunk gyümölcsökből,levelekből és zöldségekből.

Na ha ennyi nem lenne elég,a hely valami fantasztikusan néz ki,legalábbis nekem pont az ízlésem.

Persze maga a hely nem vegán,viszont több opció közül is választhat az aki az étrenden van.

Van ugyanis több bagel választék:sima avokádós nekünk vegánoknak és lazacos,lazacos-sajtos,több verzió.Szóval ha reggelire randira mentek és a párod nem vegán,és nem is akar vegán opciót választani,akkor itt a lehetőség.

Ugyanakkor van műzlis joghurt,szintén még nem vegán a joghurt,viszont lehet kapni chiapudingot,ami szójatejjel készüláltalában de mindig növényi tejjel.Ebédre is van választás:buddha tál,többet nem is mondok.Isteni

Viszont nekem talán most a kedvencem lett az a smoothiebowl.Először is nagyon instagram gyanús(fontos ez is :D) másrészt viszont nagyon finom és egészséges,ha tehetném tuti minden reggel idejárnék reggelizni.

Apropó reggeli.Török kávét is lehet kapni.

Persze ezektől függetlenül a smoothiek mindig jól esnek az embernek,hőségben és hidegben is,felfrissít,gyümölcs,zöldség,EGÉSZSÉG.Kell ennél több?

Írta: Szabó Barbara

Instagram: @szbarb

A bejegyzés trackback címe:

https://veganinfo.blog.hu/api/trackback/id/tr7314153259

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Vegáninfó hírek, receptek, érdekességek

Friss topikok

süti beállítások módosítása